За нас

Добре дошли на страницата на счетоводна кантора «БенефиСК»

Счетоводно предприятие „БенефиСК“ е учредено през 2013 г. с основен предмет на дейност комплексно счетоводно обслужване на местни и чуждестранни юридически и физически лица, годишно счетоводно и данъчно приключване, изготвяне на междинни и годишни финансови отчети, управленско и данъчно консултиране, регистриране на дружества и други допълнителни административни услуги. Извършваме комплексно счетоводно обслужване на микро-, малки и средни предприятия от всички сектори на икономиката, както и на физически лица със свободни професии и наемодатели.

Нашата мисия е да добавяме стойност за Вашия бизнес!

Основните ни приоритети са:

 ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Екипът на счетоводната кантора се състои от млади и амбициозни експерти с докторска и магистърска степен в областта на счетоводството, финансовия и данъчния контрол, анализа на стопанската дейност на предприятията.

Професионалното поведение на нашите служители осигурява на клиентите навременното им запознаване с динамично променящото се счетоводно, данъчно, търговско, трудово и осигурително законодателство и адекватни предложения за адаптирането на бизнеса към променящата се среда.

 ДОВЕРИЕ

Cuilibet in arte sua credendum est
На всеки трябва да се има доверие по въпросите на професията му
(латинска сентенция)

Доверието между партньорите в бизнеса е неизменна част от успеха на всяко предприятие. Изграждането на доверие в счетоводителя или счетоводното предприятие представлява дългосрочен процес. Всеки бизнес трябва да се доверява на счетоводителя по въпросите на професията му. Взаимното доверие между Нас и Нашите клиенти ни позволява да получим пълна и достоверна информация за фактите и събитията от дейността на всеки клиент, да извършим професионална преценка на обстоятелствата и да предложим най-ефективните начини и средства за поддържането на Вашия бизнес в отлично „финансово здраве“!

 КАЧЕСТВО

Нашата цел е да Ви осигурим оптимално съотношение между качеството на счетоводното обслужване и платената цена. Затова се стремим да Ви гарантираме максимална удовлетвореност, чрез предоставяне на съвкупност от услуги, които са характерни, присъщи и необходими САМО за Вас. Чрез комплексното счетоводно обслужване Ние се стремим да Ви осигуряваме пълна, точна, навременна и висококачествена информация, разработена в съответствие с приложимото законодателство и счетоводни стандарти.