Най-препоръчваните счетоводни кантори в гр. София

Най-препоръчваните счетоводни кантори в гр. София

Най-препоръчваните счетоводни кантори в гр. София – част 1

https://accountingacademy.bg/index.php?q=read_news&id=456&article=Nai_preporychvanite_schetovodni_kantori_v_sofiq

04.07.2022 Admin 17

Избора на счетоводна кантора за Вашият бизнес може да бъде много сложна задача. Счетоводителят има доста важна роля във всеки един бизнес, но воденето на счетоводство не е единствената му работа. Той, освен полагането грижи за навремено издаване на документи, подаване на декларации, водене на баланс и т.н., трябва да се грижи и за иконимиката на едно предприятие, трябва да може да дава съвети и препоръки за подобряване на печалбата и добро използване на ресурсите, намаляване на разходите и разбира се, не на последно място, трябва да се грижи за данъчната изправност на предприятието.

Екипът на Счетоводната академия към Нет Ит направи проучване на пазара и отзивите за над 100 счетоводни фирми в София за да Ви помогне в избора. Критериите които определиха нашият избор са: отзивчивост на персонала, позитивни препоръки, компетентност и бърза реакция. По-долу можете да прочетете, кои са счетоводните кантори, които ние избрахме да Ви представим.

1. БенефиСК – Счетоводна кантора „БенефиСК“ е основана през 2013 г. в гр. София. Ръководител на кантората е Борислав Боянов, доктор по счетоводна отчетност и преподавател към катедра „Счетоводство и анализ“ при УНСС. Екипът на счетоводната кантора „БенефиСК“ се състои от млади и амбициозни експерти с докторска и магистърска степен в областта на счетоводството, финансовия и данъчния контрол, анализа на стопанската дейност на предприятията. Тяхната цел е да добавят стойност към бизнеса на техните клиенти. Техните основни приоритети са професионализъм, доверие и високо качество на предоставяните услуги. Те предоставят на техните клиенти комплексно счетоводно обслужване на местни и чуждестранни юридически и физически лица, годишно счетоводно и данъчно приключване, изготвяне на междинни и годишни финансови отчети, управленско и данъчно консултиране, регистриране на дружества и други допълнителни административни услуги.Специализирани са в счетоводното обслужване на предприятия от секторите: производство, строителство, туризъм, транспорт, търговия на едро и дребно, бизнес услуги и дейности по добиване и търговия с криптоактиви.

2. Контракт-плюс – „Контракт-плюс“ е ориентирана предимно към нуждите на малкия и среден бизнес. Техните клиенти са утвърдени компании с различна дейност (строителство, търговия на едро и дребно, услуги, здравеопазване, ветеринарно-медицинска помощ, недвижими имоти, реклама,сервизна дейност, образование и др). Вярват, че няма по-добър индикатор за техния успех от доверието на клиентите им. Считат, че взаимно зачитане и лоялност са задължителни предпоставки за съществуването и развитието на успешно и дългогодишно сътрудничество.

3. ЕВДИТО – Дружеството е регистрирано през 1997 година. През годините работа екипът натрупа богат опит, който сега е в полза на всички наши клиенти. Техните клиенти са от различни сфери на бизнеса – строителство, търговия на едро и дребно, електронни магазини, фрийлансъри, ресторантьорство, услуги. Това прави работата много разнообразна и благодарение на това сме натрупали богат опит. Освен с чистото счетоводство, кантората оказва помощ и услуги на своите клиенти с сферата на ТРЗ.

4. Докса Консултинг – Счетоводна къща „Докса Консултинг” вече 17 години работи в помощ на бизнеса, за неговото развитие и просперитет. Опитват се да отговарят на всички въпроси в счетоводно – правната материя. Непрекъснато развиват техният екип, обновяват своите услуги и повишават тяхната ефективност. Времето винаги е било ценен ресурс, затова предоставят и онлайн счетоводни услуги, безхартиено счетоводство, отдалечен офис с всички комуникации. От Юли месец стартират и консултантски услуги по европейски програми. Богатото им портфолио от клиенти, им позволява да са опитни в счетоводството от производство, през услуги до консултиране.

Ползването на услугите на счетоводна кантора е важно решение за всеки собственик на бизнес, като той трябва да извърши адекватна надлежна проверка, преди да вземе решение към коя фирма да се обърне. Надяваме се предоставената информация от нас да Ви помогне в сложния избор.

Очаквайте и следващите статии в блога на Accounting Academy, в която ще Ви запознаем с още счетоводни фирми, намиращи се, както в гр. София, така и в други градове в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *